Özacar'ın Muhtarlara Desteği Sürüyor

Özacar

Merkez, belde ve köylerdeki 36 muhtarın biraraya gelerek kurduğu Tüm Muhtarlar Derneği'ne yer tahsisini yapan ve binayı dizayn eden Belediye Başkanı Özacar, bu kez de muhtarlara teknolojik destek sağlayarak bilgisayar ve telsiz telefon hediye etti.

Gelibolu Belediyesi?nin muhtarlara sağladığı destek sürüyor. Geçtiğimiz günlerde ilçe merkezi, belde ve köylerdeki 36 muhtarın biraraya gelerek kurduğu Tüm Muhtarlar Derneği?ne faaliyetlerini yürüteceği bina için yer tahsisi yapan ve içerisini dizayn eden Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar, bu kez de ilçe merkezindeki beş muhtara teknolojik destek sağlayarak bilgisayar ve telsiz telefon hediye etti.

Muhtarlıkların mahalli idarelerin çok önemli bir parçası olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar, Yazıcızade Mahallesi Muhtarı Feridun Kavaklıoğulları, Hoca Hamza Mahallesi Muhtarı Fatma Tarım, Camikebir Mahallesi Muhtarı Şuayip Çelik, Gazi Süleyman Paşa Mahallesi Muhtarı İbrahim Çelik ve Alaeddin Mahallesi Muhtarı Ersin Gürsan?ı muhtarlık bürolarında tek tek ziyaret ederek bilgisayar ve telefonları bizzat kendi teslim etti.

Kendilerine her zaman destek olan Başkan Özacar?a teşekkür eden muhtarlar, Özacar ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.